Om JCI Drammen

Våre verdier

Engasjement

Vi engasjerer oss gjennom å delta i og lede prosjekter, plenum, afterwork.

Utviklingsmuligheter

Vi utvikler oss via kurs, prosjekter og sosiale sammenkomster som afterwork.

Sosialt

→ Vi har det sykt fett, gøy og kult!

Forandring

Vi ønsker å skape positiv forandring både for oss selv, hjemme, på jobb og i lokalsamfunnet. JCID skal være synlige og ha et postivt og sterkt omdømme.

Mangfold

→ Vi er en mangfolding forening med ulik kulturell, religiøs og faglig bakgrunn.

I JCI Drammen har vi siden 1963 omhandlet praktisk ledertrening, kurs, prosjekter, lokalt, nasjonalt og internasjonalt arbeid. JCID er i dag en forening i vekst og har 15 medlemmer. I handlingsplanen for 2015 (Vedlegg neders på siden) er det spesielt medlemsvekst som står høyt. Foreningen ønsker å knytte til seg flere motiverte medlemmer som kan være med på å skape positive endringer i samfunnet. Vi jobber for personlig utvikling, nettverk og gjennomføring av lokale verdiskapende prosjekter.

JCI Drammen gir personer mellom 18 - 40 år muligheten til å utvikle ferdigheter i et profesjonelt og trygt miljø. Vi tilbys spennende og interessante seminarer og workshops, prosjekterfaring, et nettverk av mennesker du kan sparre med; og en plass der du kan trene og øve på alt dette. Vi tror at med bedre ledere kan vi skape et bedre samfunn. JCI er en organisasjon hvor mennesker møtes, lærer og utvikler seg. 
  
Siden er det opp til deg hvordan du ønsker bruke kunnskapen og erfaringen du får!

JCI Drammen holder til på Marienlyst Skole. 

Schwartz gate 12


Ċ
Birgitte Kalbakk,
29. mar. 2015, 14:51
Ċ
Birgitte Kalbakk,
29. mar. 2015, 14:50
Comments