Jubileum‎ > ‎

Påmelding jubileumsmarkering 6. mars

Kjære alle sammen!

I anledning JCI Drammens 50årsjubileum ønsker vi å ha en markering for nåværende og tidligere medlemmer. Markeringen vil finne sted på Fellini restaurant på Bragernes onsdag den 6. mars fra klokken 17.00 med bordsetning klokken 18.00.

Det blir en uformell middag med god mat og noen taler. Vi kler oss pent, men dette er ikke tenkt å være en gallamiddag. Pris for middagen er 740 kroner og dette betales på forhånd til JCI Drammen sin konto. Prisen inkluderer Champagne og 3-retters middag.

Siden stiftelsesdatoen faller på en ukedag så har vi ikke lagt opp til at vin er inkludert i menyen. Vi har derfor valgt å ikke inkludere drikke, men legger opp til at hver enkelt kjøper dette selv etter ønske.

Påmelding gjøres gjennom JCI Drammen sin hjemmeside innen torsdag 28. Februar:

http://www.jcidrammen.no/jubileum/paamelding-jubileumsmarkering-6-mars

For at påmeldingen skal være godkjent må du overføre penger til kontonummer 2220.03.06388 innen 28. februar. Skriv navn på påmeldte og "jubileumsmarkering 6. mars" i kommentarfeltet.

Mvh,

Lene Tufte Juvik. 
Leder for jubileumskomiteen 

PS.
Det blir en kjempefeiring helgen 16-18. august med kursdag, aktivitetsdag og gallamiddag. Invitasjon til dette kommer senere, men sett gjerne av datoen allerede i dag.

Påmeldingsskjema 6.mars


Comments