Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Velkommen til et nytt år med JCI Drammen!

lagt inn 1. jan. 2012, 22:32 av Karolina Luna   [ oppdatert 1. jan. 2012, 22:32 ]
Et riktigt godt år ønsker jeg dere, og velkommen til et nytt år med JCI Drammen! Det er mye morsomt planlagt for året. Kurs, fest, eventer, læring, opplevelser og utvikling er noen av de ting vi skal gjøre sammen. For det er sammen vi gjør 2012 til et fantastiskt år!

Først ut dette året er after work tirsdag 3 januar klokken 18.00. Vi treffes på Jonas B for sosialt samvær, deling av erfaringer og spennende samtaler.

Tirsdag 10 januar klokken 18.00 er det plenumsmøte med workshop innen presse og media. Vi snakker om hva som gjør en nyhet spennende for media, trener på å skrive pressemeldinger og lager planer for fremtidens pressearbeid.

Vi skal også ha en kick-off for 2012. Den inntreffer lørdag 21 januar 10.00 - 16.00. Kick-offen har fokus på aksjon. Dette er en mulighet til å oppleve hvor mye DU kan få til. Garanteret mer enn du tror!

Jeg vil også anbefale JCI Norways Future Leaders Academy i Oslo 13-15 januar. I løpet av helgen dekkes blant annet positiv tenkning, målsetting, lederskapets roller, effektiv tidsbruk, teambuilding, kommunikasjon for ledere og konflikthåndtering. JCI Norways Future Leaders Academy koster 1 000,- for våre medlemmer.

Til sist ønsker jeg å takke Andre Sveen, vår lokalpresiden 2011, og hans styre. De gjennomførte et år med mye forandring, mye internasjonal aktivitet fra medlemmene og ikke minst, nasjonalkongressen i Drammen. Vi hadde en fin avsluttning på JCI Drammens 2011 i form av en julecoctail. Mange fine bilder finnes nå påhttp://www.jci.no/drammen 

Vennlig hilsen,

Karolina Luna
Local President 2012
JCI Drammen
Comments