Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Septembermåneden i JCI Drammen

lagt inn 11. sep. 2014, 13:04 av Birgitte Kalbakk
Vi er ikke halvveis i månenden enda, men har allerede rukket mye på to uker. Vi startet med afterwork, hvor vi også skulle ha en talekonkurranse. På grunn av noe kort frist, ble dette utsatt til uken etter så flere hadde mulighet til å delta. Vi hadde hyggelig besøk av et nytt potensielt medlem, litt mat og skravling på Jonas B.

Uken etter møttes vi i våre lokaler i Drammen Næringshage hvor talekonkurransen ble avholdt. Espen stakk av med seieren - og vi skal heie på han under Nasjonal Kongressen i Stavanger i oktober, hvor han skal holde en tale med tittelen "I Have A Dream". Vi har stort tro på Espen og ønsker han lykke til :)


BLI BEST! Foredrag av mental trener Erik Bertand Larssen


JCI Innovation arrangerte, sammen med Polyteknisk forening, et foredrag med mental trener Erik Bertand Larssen i Oslo andre uken i september. Vi i JCI Drammen syntes dette var såpass spennende og interessant at vi valgte å la vår plenumskveld utgå for å få med oss dette. Vi var en god gjeng som reiste innover til Oslo. Et spennende, inspirerende og motiverende foredrag om hvordan man kan bli den beste utgaven av seg selv, med kun noen enkle grep i hverdagen. Dette har god overføringsverdi både på individ - og gruppenivå, og det blir spennende å jobbe videre med dette. Vi har tidligere i år hatt gode kurs i coaching og jobbet med målsetting - og forhåpentligvis ga dette enda mer gnist til å fortsette med det arbeidet vi gjør. 

Styret samles tirsdag 23.september, og siste helgen i september arrangerer vi en teambuildinghelg. Mer informasjon om dette kommer :)

Ha en fin uke og helg! Nyt siste rest av sommeren, og høsten som sakte, men sikkert kommer :) Comments