Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Plenum i motivasjon og inspirasjon

lagt inn 11. mar. 2014, 15:37 av Espen Henriksen-Polanscak
Tirsdag 11.03 var vi så heldig å få besøk av vår nasjonalpresident Rebekka Sleveland Meinseth som også holdt selve plenumskurset denne gangen. Rebekka både underholdt og motiverte deltagerne sine og fikk oss til å le, lære og utfordre oss selv på temaene motivasjon og inspirasjon. Rebekka gjennomført kveldens plenum som en workshop så her ble vi utfordret med dans, dialog i plenum og sammen i buddyparene våre. Jeg håper og tror at alle tok med seg kunnskap og lærdom både fra Rebekka og fra hverandre. JCID jobber for å være en forening der vi utvikler oss selv gjennom kurs, prosjekter og ikke minst gjennom å være sammen og kommunisere videre sine egne erfaringer og tips. 

JCID retter en stor takk til Rebekka som tok seg tid til å komme til elvebyen å dele sin kompetanse med oss. Videre ønsker JCID Rebekka lykke til videre med sin oppgave som nasjonalpresident i JCI Norge. Vi er heldig som har en slik president. Be Better and TAKE IT TO THE MAX!

I tillegg er det også veldig viktig å nevne at Vishal Kaura endelig fikk sin pin og dette på hederlig måte både med lokal og nasjonal president ved hans side. På vegne av styret 2014 og resten av medlemmene ønsker jeg Vishal hjertelig velkommen.
Comments