Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Plenum 13.05.14 - Veiledning i rekruttering

lagt inn 30. apr. 2014, 12:07 av Espen Henriksen-Polanscak
"Den beste sjef er den som har underordnede som er
dyktigere enn ham selv" - Gudmund Hernes

Denne mai måneden står rekruttering på plenumskalenderen og vi ønsker deg velkommen til en innholdsrik og spennende kveld. 

Ledere er opptatt av å stadig forbedre organisasjonens prestasjoner. Det er utallige metoder og prosesser som kan brukes for å forbedre en organisasjon, men de deler alle en viktig forutsetning: at den enkelte person har tilstrekkelig vilje og evne til utvikle seg i takt med organisasjonens behov. Rekruttering legger altså grunnlaget for all videre utvikling i organisasjonen. 

Rekrutterer vi ikke mennesker som er engasjerte og ønsker å utvikle seg, får vi heller ikke en organisasjon i fremgang og vekst. Uten de riktige menneskene oppnår ikke medlemmene eller organisasjonen økende prestasjoner. 

Forskning viser at organisasjoner som oppnår de beste resultatene på sikt er de som klarer å tiltrekke, utnytte, utvikle og beholde de sine medlemmer for å nå sine mål. 

Ved å delta på kurset vil du lære å bruke modeller og teori til å rekruttere bedre og riktigere. Kurset blir ledet av JCI Norway trainer of the year 2013 Karolina Luna (tidligere president av JCI Drammen), med Bror Ramberg (jobber innen rekruttering) som trainer assistent. Karolina og Bror:


Sted: Nedre Storgate 49, Drammen. 
Tid: 18.30-21.00.

Vi gleder oss til å se akkurat DEG! Velkommen :)
Comments