Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Påskehilsen og månedsbrev april

lagt inn 5. apr. 2012, 11:48 av Karolina Luna   [ oppdatert 5. apr. 2012, 11:48 ]
Jeg vil først og fremst ønske dere en riktig god påske! Håper dere får noen fine dager fri med tid til å gjøre det som er viktig for dere og lade opp batteriene.

Rett etter påsken, allerede på tirsdag 10.4 18.00 setter vi igang igjen med plenum på Papirbredden. Under plenum snakker vi om elevator pitch og alle deltakere presenterer hvordan de selv presenterer foreningen JCI Drammen, for potensielle medlemmer. Det gir muligheten for alle å bli inspirert og bli sikrere i sin presentasjon. Etter plenum holder Dagfinn Bang-Johansen (JCI Innovation) kurs i forhandlingsteknikk under tittelen ”How to eat an elephant”. Dette treningen er for deg som ønsker å oppnå ekte vinn-vinn-løsninger. For å få maksimalt ut av treningen anbefaler Dagfinn at du reflektere over når du sist gang du forhandlet og hvordan gikk det? Etter kurset går de som ønsker på et kafé i nærheten.

Lørdag 28.4 arrangerer JCI Hamar JCI Presenter, en heldagskurs i presentasjonsteknikk. Dette er kurset for deg som ønsker å bli bedre på å presentere eller er interessert av å holde kurs. Dette anbefales virkelig!

Tirsdag 1.5 er sirkelen sluttet og det er after work på Jonas B fra 18.30. Det vil vare en hyggelig og sosial kveld med medlemmene og andre som har lyst til å være med. Dette er en mulighet til nettverking og til å bli bedre kjent. Fast hver første tirsdag i måneden! 

Jeg minner også på om Europakonferensen til JCI i Braunschweig. Hele JCI Europa treffes, lærer og utvikles sammen. Masse gøy og lærerikt en hel uke! Mer info på http://www.jci-ec2012.eu/

Oppdatert og mer detaljert informasjon om våre aktiviteter finner dere alltid på http://www.jcidrammen.no/events

Meld fra til drammen@jci.no hvis du må melde forfall slik at vi kan bestille bord og kaffe for riktig antall personer. Det blir morsommere hvis vi er flere, så invitere gjerne venner og kollegaer som du tror ville ha interesse av dette!
Comments