Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Oktobermåneden i JCI Drammen

lagt inn 3. nov. 2014, 13:51 av Birgitte Kalbakk
Det har vært en spennende og viktig månede for JCI Drammen. Vi startet med generalforsamling hvor det blant annet ble valgt nytt styret for 2015:

Espen - President
Reidar - VP program
Ksenia - VP medlem
Birgitte - VP informasjon og økonomi. 

Tirsdag 14. september fikk vi besøk av Svein Erik Gevelt, fra Søndre Buskerud politidistrikt, som til daglig arbeider som innsatsleder i politiet. Han ga oss en sterk gjennomgang om hvordan politiet er organiser og hvordan de håndterer kriser. Han ga oss også en innføring i hvordan de har endret og forbedret prosessene siden han begynte i Politiet i 1984, og spesielt etter 22. juli 2011. Presentasjonen var gripende og det er helt tydelig at Politiet tar godt vare på hverandre i et krevende yrke.

24.september reiste det en delegasjon fra JCI Drammen til nasjonalkonkgressen i Stavanger, og de kom ikke tomhendte hjem; dette ble en helg hvor vi som lokalforening fikk bekreftet hatt vi har skapt impact og personlig utvikling. Barnas Jul prosjektet vant award for beste Corporate Social Responsibility (CSR) prosjekt, JCI Drammen klatret helt til topp i debtattkonkurransen og Espen stakk av med seieren som nasjonal talekonge. Vi er veldig stolte og motiverte til å fortsette i samme, gode ånd det neste året. 

JCI Drammens delegasjon


Barnas jul 2014 blir en realtitet - planleggingen er godt i gang og datoen for arrangementet er søndag 14.desember 2014. Mer informasjon om dette vil komme fortløpene.

Vi ønsker dere alle en god november!
Comments