Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Maimåned i JCI Drammen

lagt inn 27. mai 2014, 14:12 av Birgitte Kalbakk   [ oppdatert 27. mai 2014, 14:52 ]
Vi har hatt en spennende månede i Drammen, med mye ny kunnskap. Medlemmene våre har virkelig vist oss hva de er gode for - med både oppmøte og arrangement av kurs! Vi ønsker å lære, trene, få og gi tilbakemelding - i riktig JCI ånd. 

Plenumet i mai ble arrangert av våre to dyktige medlemmer Karolina og Bror. De hadde et flott kurs innen rekruttering hvor vi lærte om modeller og teorier vi kan bruke i både jobbsammenheng, men også i JCI. Det var en aktiv kveld, med oppgaver vi skulle løse i grupper og alene. Resultatet ble mange nye innspill på hva slags målgruppe som er aktuell for foreningen, hvordan vi kan få oppmerksomhet, interesse og ønske om flere medlemmer. Vi gleder oss til å ta i bruk kunnskapen og erfaringen fra denne kvelden :)

        

Siste helgen i mai var det Espen sin tur til å holde et heldagskurs for oss i prosjektledelse. Han gikk gjennom de ulike delene i et prosjekt: begreper, visjon/misjon, strategi og taktikk, planlegging, gjennomføring og avslutning. Underveis i kurset delte vi oss i to grupper, hvor vi hver for oss begynte på utarbeidelse av et mandat for høstens store prosjekt "Bring Your Own Chair". Dette er et prosjekt vi ønsker å gjennomføre i regi av JCI Drammen for å gjøre noe kult og nytt for borgerne i Drammen. Dette er et arrangement hvor folk kan ta med seg sin egen stol, og få oppleve utekino med mer. Kurset ble en fin kickstart for prosjektet og vi gleder oss til gjennomføringen. Tusen takk til Espen som hadde planlagt og gjennomførte et inspirerende kurs!  

  

ą
Birgitte Kalbakk,
27. mai 2014, 14:12
ą
photo1.jpg
(221k)
Birgitte Kalbakk,
27. mai 2014, 14:12
ą
photo2.jpg
(219k)
Birgitte Kalbakk,
27. mai 2014, 14:12
Comments