Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev September

lagt inn 5. sep. 2012, 08:06 av Karolina Luna

Høsten i JCI Drammen har hatt en meget god start med to samlinger om personlighetstyper der vi lærte mye om hvem vi er, hvordan vi oppfatter ting, hva som motiverer oss og hvordan vi kommuniserer. Vi fortsetter med flere spennende samlinger rundt temaet motivasjon og kommunikasjon i september.

Tirsdag 4. september er det after work på Jonas B kl 18.30. Det blir en hyggelig og sosial kveld med medlemmene og andre som har lyst til å være med. Dette er en mulighet til nettverking og til å bli bedre kjent. 

Diskusjonstema denne gang er Dan Pinks TED talk: The surprising science of motivation. De som ønsker ser på videoen i forveien og deltar i diskusjonen på After Worken. Du finner videoen på http://www.ted.com/talks/lang/en/dan_pink_on_motivation.html

Tirsdag 11.9 18.00 arrangerer JCI Drammen plenum og  kurs i debatt og debattkonkurranse. Vi bruker lokalene til The Roer Group som holder til i Drammen Næringshage, Nedre Storgate 49, Drammen. I en debattkonkurranse får du trent på å legge fram argumenter som overbeviser motparten – og publikum. Kursholdere er Jon Per Persent fra JCI Innovation, påtroppende president i JCI Norway i 2012 og regjerende Europamester i debating. Det blir morsommere hvis vi er flere, så invitere gjerne venner og kollegaer som du tror ville ha interesse av dette! Vi kommer til å trene masse og ha det gøy! Sett av tid etter kurset til sosial omgang på Picasso. 

Styret ber deg vurdere å delta på JCI Norway Academy modul 1 & 2 i Oslo 15. og 16. september. Den første dagen vies til JCI Admin, et kurs om styrearbeid i frivillige organisasjoner.  Dag to er viet til til JCI Achieve som lærer deg hvordan å markedsføre JCI. Kursene er uavhengige av hverandre, og man behøver derfor ikke delta på begge, selv om det anbefales på det sterkeste.
Deltagelse på denne helgen koster kun 1 000,- per person, og dekker begge kursene.
Les mer her: http://www.facebook.com/events/274495969331394/  

Visste du at JCI Drammen dekker kursavgiften for aktive medlemmer? Ta kontakt styret for å få mer informasjon! 

Husk! Vi har møteplikt på JCI Drammen sine aktiviteter. Meld derfor fra til  drammen@jci.no hvis du ikke kan komme på plenum eller after work. 

Kjenner du noen som bør få vite om JCI Drammen og våre aktiviteter? Send gjerne dette nyhetsbrevet til dem! 

Hilsen,

Karolina Luna, Local President 
Elisabet Bala, Treasurer
Anna Persson, EVP Membership

JCI Drammen

Comments