Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev november

lagt inn 27. nov. 2013, 03:18 av Bror Ramberg   [ oppdatert 27. nov. 2013, 03:19 ]
I oktober skjedde det mye! Man skal jo egentlig se fremover, men har likevel lyst å ta et lite tilbakeblikk. 
Vi har fått en ny sertifisert trainer i JCI Impact! Espen Polanscak kan nå holde kurs i JCI Impact! Gratulerer!

Vi har fått ett nytt medlem, Birgitte Kaldbakk! Birgitte er en engasjert ung dame, og er allerede engasjert i Barnas Jul! Et stort velkommen til Birgitte, det er en glede å ha deg som medlem!

Oktober er også måneden der nytt styre blir valgt inn, så jeg ønsker også å rette en stor gratulasjon til det nye styret i JCI Drammen, som består av:

JCI Drammen styre 2014
Lokal President: Karl Johan Svendsen
Påtroppende President: Espen Polanscak
Kasserer: Katja Popova
Programansvarlig: Mårten Jacobsen

Vi gleder oss allerede til 2014!
 
AfterWork
Også denne måneden samles vi for en uformell prat på Jonas B Gundersen, tirsdag 05.11 klokken 18:30. Visste du forresten at andre lokalforeninger har startet med After Work, etter JCI Drammen sin suksess med dette?
 

Barnas Jul har kommet bra på vei, i forhold til planleggingen av arrangementet, hvilket er veldig bra, siden datoen (8. Desember) nærmer seg med stormskritt.
Hittil har vi flere samarbeidspartnere, som: DTF, Mensa, Rotaract, Frelsesarmeen, Byen vår Drammen, Politiet, Brannvesenet, Copycat m.fl
Vi prøver å få til sponsorer, som kan hjelpe oss med økonomien. Hvis du vet om noen, eller en bedrift, som har lyst å sponse Barnas Jul (med penger) er vi meget takknemlige hvis dere tar kontakt med dem og ordner en avtale
Den 8. Desember kommer det til å være: Innsamling av penger til julegaver, Brannbil, politibil, juleverksted, skøytebane og julenisse. Vi prøver å få til noen fler aktører som kan være med å lage en flott dag for vanskeligstilte barn i Drammen. 
På dagen trenger vi personer som kan stille opp med å samle inn penger til julegavene, mer informasjon rundt dette kommer.

Hvis du har noen forslag, eller har lyst å bidra, så må du bare kontakte Anna Persson på: anna.persson10@gmail.com


Månedens Plenummøte

Denne måneden har vi fått Aslak Hougen til å holde kurs for oss! Han skal holde kurs i tidseffektivisering og personlig planlegging! Her vil du få mange gode tips til hvordan du kan prioritere tiden din, slik at du vil få mer tid til det du ønsker! 

Aslak Hougen sitter i dag i det nasjonale styret, og er medlem i JCI Innovation. Aslak har en bachelor i management fra BI, med spesialisering i Human Resources Management, samt en Executive MBA fra BI og ESCP Europe. Aslak har holdt kurs i personlig planlegging og tidseffektivisering mange ganger, så dette gleder vi oss veldig til! Møt opp i Drammens Næringshage tirsdag 12.11.2013 klokken 18:30!

Med vennlig hilsen

Elisabeth Bala, President
Karl Johan Svendsen, Påtroppende President (nestleder/Excecutive VP)
Niels Henrik Sværd, Kasserer
Bror Ramberg, VP Info
Reidar Knutson, VP Medlem
Comments