Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev November

lagt inn 12. nov. 2012, 00:35 av Karolina Luna

Oktober hadde mye spenning med valg lokalt og nasjonalt. JCI Drammen presenterer stolt sitt styre for 2013

Lokalpresident Elisabeth Bala

Kasserer Niels Henrik Sværd

Programansvarlig Robin Larsdatter

Informasjonsansvarlig Bror Ramberg

Medlemsansvarlig Reidar Knutson

Karolina Luna ble under JCI Norway Nasjonalkongress valgt til Training Institute Director 2013-2014. JCI Drammen fikk også oppmerksomhet da vi vant prosjektmidler fra Det Norske Senat for Jubileumsprosjektet.

Så kom da november kom og tok rein, snø og kulde med seg, det betyr perfekt vær for JCI aktiviteter innendørs. Ledelse, selvfølelse og vishet er temaer som vi tar opp denne måned. Ikke gå glipp av det!

Plenumsmøte

På plenumsmøte 13. november kl. 1800 med tema ”God ledelse og selvfølelse”. Hva er det som avgjør selvfølelsen vår og hvordan gir det seg utslag i evnen til god selvledelse og ledelse av andre. Vi skal ned i roten i menneskelig natur og gi deg helt konkrete verktøy du kan ta med videre i utviklingen av deg selv eller andre. Kursholdere er Nina Fjeldhaug Green, som blant annet er coach og tideligare lokalpresident i JCI Drammen.

Vi bruker lokalene til The Roer Group som holder til i Drammen Næringshage, Nedre Storgate 49, Drammen.

Det blir morsommere hvis vi er flere, så invitere gjerne venner og kollegaer som du tror ville ha interesse av dette! Og husk å sette av tid etter kurset til sosial omgang på Picasso. 

Afterwork

Tirsdag 6. november er det after work på Jonas B kl 18.30. Afterwork er en hyggelig og sosial kveld med medlemmene og andre som har lyst til å være med. Dette er en mulighet til nettverking og til å bli bedre kjent. Diskusjonstema denne gang er Barry Schwartzs TED talk: Our loss of wisdom. 

Se på videoen før du kommer, og bli med på diskusjonen!

Du finner videoen på http://www.ted.com/talks/lang/en/barry_schwartz_on_our_loss_of_wisdom.html

Noen ord om juleavslutting

Enda er det langt til jul, men vi minner enda om juleavslutting 14.12. Vi tar på oss coctailkjole og dress, tar med os kjærsten og feirer dette året med JCI Drammen. Separat invitasjon vil komme, men sett av dato reden nå.

Husk møteplikt

Vi har møteplikt på JCI Drammen sine aktiviteter. Møteplikten har vi fordi det er en synergi mellom aktivitet, antall som deltar, og læringsutbytte. Meld derfor fra til  drammen@jci.no hvis du ikke kan komme på våre arrangement. 

Kjenner du noen som bør få vite om JCI Drammen og våre aktiviteter? Ta de med deg på det neste arrangementet! 

Hilsen,

Karolina Luna, Local President 
Elisabet Bala, Treasurer
Bror Ramberg, Informasjonsansvarlig
Anna Persson, EVP Membership


JCI Drammen

Comments