Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev Mars

lagt inn 17. aug. 2013, 06:05 av Karolina Luna

Så var våren kommet, og JCI Drammen fyller 50 år. I skrivende stund skinner solen, og dette ser ut til å bli en herlig vårmåned med mange JCI aktiviteter!

 
After Work
Først ut, er After Work på Jonas B Gundersen, tirsdag 05. Mars. Der vil vi samles, for en uformell prat, om både JCI aktiviteter og annet.
 
Jubileumsmiddag
Allerede dagen etter After Work, onsdag 6. Mars, fyller JCI Drammen 50 år! Dette feires med flott middag på Fellini restaurant. Her kommer både eksisterende medlemmer i JCI Drammen, og tidligere medlemmer og senatorer!
 
Plenum
Tirsdag 12. Mars er det klart for plenumsmøte, i lokalene til Drammens Næringshage.  På dette plenumsmøte ønsker vi å ha fokus på JCI Drammens historie. Vi vil få minst en senator på besøk, som vil fortelle oss om historien til JCI Drammen.  Dette har vi tro på at blir veldig bra! Møt opp!
 
NLP Kurs
Helgen før påsken, 23. og 24. mars, arrangerer JCI Drammen kurs i NLP. Kurset strekker seg over to fulle dager og er spesielt tilpasset relasjonsbygging og kommunikasjon. Kursholder er Martin Gustafson, som er Head Trainer, og har lang erfaring innen NLP. Kurset vil bli holdt i lokalene til Drammen Næringshage. Dersom du ønsker å delta på kurset eller finne ut mer, besøk JCI Drammen på Facebook eller linken: http://www.jcidrammen.no/events/paamelding---innfoering-i-personlighetstyper
 
Vi gleder oss til å se deg denne måneden!
 
Hilsen,
 
Elisabeth Bala, Local President
Niels Henrik Sværd, Treasurer
Bror Ramberg, Informasjonsansvarlig
Reidar Knutson, EVP Membership

Robin Larsdatter, Programansvarlig 


Comments