Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev mars

lagt inn 5. apr. 2012, 11:47 av Karolina Luna   [ oppdatert 5. apr. 2012, 11:47 ]

Nå begynner Mars; en hendelserik måned i JCI Drammen! Heng med og utfordre deg selv til å prøve noe nytt. Hvordan kan du lære og dele av din kunnskap denne måned?

De som er utålmodige kan begynne allrede 5.3 da vår naboforening JCI Vestfold arrangerer kurset ”Coach to lead” men Kai Roer fra JCI Drammen.

Tirsdag 6.3 står JCI Drammen på stand på BIS næringslivsdag på Papirbredden. Samme kveld er det after work på Jonas B fra 18.30. Det vil vare en hyggelig og sosial kveld med medlemmene og andre som har lyst til å være med. Dette er en mulighet til nettverking og til å bli bedre kjent. Fast hver første tirsdag i måneden! 

Tirsdag 13.3 klokken 18.00 er det plenum og kurs. Under plenum vil vi snakke om hvordan presentere JCI og dele våre elevator pitch. Hvordan ville du presentere JCI på under 30 sekunder? Vi praktiserer i forveien og deler på plenum. Vi fortsetter på tema kommunikasjon under rubriken "Den vanskelige samtalen" . Kursholdere er Kjetil Havn fra JCI Innovation, bedriftsrådgiver i Accenture og utdannet Erickson Professional Coach.  Kjetil vil ta utgangspunkt i praktiske samtaleverktøy fra coachutdanningen for å utforske hva som gjør en samtale vanskelig og hvordan man kan legge til rette for gode samtaler rundt vanskelige tema. 

Torsdag 15.3 er det generalforsamling del B. Generalforamling er JCI Drammens høyeste myndighet. Under denne vil vi behandle årsrapport og regnskap for 2011 og handlingsplan og budsjett for 2012. Innkalling sendes separat. 

Lørdag 31.3 arrangerer JCI Innovation i Oslo regionsplenum. Det vil vare en miks av kurs, konkurranser og nettverking. Dette er en god mulighet å treffe jci-medlemmer fra andre foreninger i regionen.

Oppdatert og mer detaljert informasjon om våre aktiviter finner dere alltid på http://www.jcidrammen.no/events

Meld fra til drammen@jci.no hvis du må melde forfall slik at vi kan bestille bord og kaffe for riktigt antall personer. Det blir morsommere hvis vi er flere, så invitere gjerne venner og kollegaer som du tror ville ha interesse av dette!

Comments