Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev juni

lagt inn 30. mai 2012, 13:05 av Karolina Luna   [ oppdatert 30. mai 2012, 13:05 ]

Jeg håper at dere alle har nytet denne herlige mai. Nå begynner juni og sluttspurten for første halvdel i JCI Drammen dette år. Nå vil vi evaluere året så langt og planlegge aktivitetene for neste halvår. Vi kommer også til å feire dette halvår og sommerens ankomst! Ta med familie og mulige medlemmer på JCI Drammen sommerfest!

Tirsdag 5.6 er det after work på Jonas B kl 18.30. Det blir en hyggelig og sosial kveld med medlemmene og andre som har lyst til å være med. Dette er en mulighet til nettverking og til å bli bedre kjent. Fast hver første tirsdag i måneden! 

På plenum tirsdag 19.6 kl 18.00 holder vi en workshop for å planlegge høstens aktiviteter. Hva ønsker du å trene på og lære mer om? Hvordan ønsker du at våre møter skal se ut? Vi er som vanlig på Papirbredden. Etter møtet går de som ønsker på kafé i nærheten.

Meld fra til drammen@jci.no hvis du må melde forfall på plenum eller after work, slik at vi kan bestille bord og kaffe for riktig antall personer. 

Lørdag 23.6 14.00-17.00 inviterer JCI Drammen sommerfest på Bragernes strand! Vi ønsker et arrangement for hele familien, og det kommer flere barn. Ta gjerne med din familie og inviter gjerne andre du kjenner som kan ha nytte av å bli kjent med JCI! I tillegg til våre medlemmer, er senatorer, tidligere medlemmer og alle som er nysgjerrige på hva JCI er, også velkomne. Vi byr på reker og påmelding er derfor obligatorisk og skjer på http://jcisommer2012.eventbrite.com/

Jeg minner også på om Europakonferensen til JCI i Braunschweig. Hele JCI Europa treffes, lærer og utvikles sammen. Masse gøy og lærerikt en hel uke! Mer info på http://www.jci-ec2012.eu/

Oppdatert og mer detaljert informasjon om våre aktiviteter finner dere alltid på http://www.jcidrammen.no/events. I juli tar vi sommerferie, og da blir det kun after work som vanlig 3. Juli. 

Hilsen,

JCI Drammen

Comments