Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev Juli

lagt inn 17. aug. 2013, 06:09 av Karolina Luna

JCI Drammen er 50 år i år!
Det betyr at vi har vært en av drivkreftene til positiv endring i Drammen siden 1963! Noen av Drammens mest betydningsfulle personer har vært medlem. Store prosjekter har generert både penger, oppmerksomhet og viktige endringer i lokalmiljøet. 

JCI Drammen ferier jubileum i år, med en festhelg 16.-18. august. Vi feirer også med en utstilling av JCI Drammen sin historie på Drammen Rådhus. Vi deler vår entusiasme og glede på våre arrangementer og i våre prosjekter. Og vi ønsker å invitere deg også til å være med!

Medlemmer i JCI Drammen har 50 års lokalhistorie å være stolt av. Vi ser frem til 50 nye år fylt av læring, glede og gode prosjekter her i Drammen. Sammen skal vi fortsette å skape positive utviklingsmuligheter for unge mennesker i vårt nærområde!

Bli med på fest 16-18 august, og feire JCI Drammen sine 50 år sammen med mange av våre lokale, nasjonale og internasjonale venner!

Mer informasjon om programmet kan du finne på Jubileumets Facebookside eller ved å følge lenken:.


Vi ønsker alle en fantastisk sommer!

Høstens program vil bli presentert i neste måneds nyhetsbrev, og i tillegg til jubileumsfesten blir det også mange andre godbiter å glede seg til. For de som er ekstra nysgjerrige anbefaler vi å følge med på vår Facebookside hvor vi oppdaterer fortløpende.


Med vennlig hilsen

Elisabeth Bala, President
Karl Johan Svendsen, Påtroppende President (nestleder/Excecutive VP)
Niels Henrik Sværd, Kasserer
Bror Ramberg, VP Info
Reidar Knutson, VP Medlem
Robin Larsdatter, VP Program

Comments