Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev februar

lagt inn 5. apr. 2012, 11:46 av Karolina Luna   [ oppdatert 5. apr. 2012, 11:46 ]
Vilken start på året!

Januari er allrede over, og vilken kjempefin start på året det har vært! JCI Drammen har fått 6 nye prøvemedlemmer! 

Vi ønsker Line Fransson, Hege Fredrikssen, Elisabeth Lund, Bror Ramberg, Julia Berglund og Lene Juvik velkommen i foreningen. Anna Persson har blivit fullverdig medlem og fikk sin medlemsnål på plenum for januar. 

Også aktiviteterne for året begynnte sterkt, en after work første uken og plenum med kurs i håndtering av presse og media uken etterpå. JCI Drammen hadde også kick-off lørdag 21.1 der vi snakket om foreningens visjon og misjon, og om handligsplan for JCI Drammen. Vi lade også planer for et fremtide mentorskapsprosjekt i Drammen. Mer informasjon om dette prosjekt kommer på neste plenum.

Også februar har mange spennende aktiviteter. Tirsdag 7.2 treffes vi på Jonas B for after-work. Det vil vare en hyggelig og sosial kveld med medlemmene og andre som har lyst til å være med. Dette er en mulighet til nettverking og til å bli bedre kjent. Fast hver første tirsdag i måneden!

Tirsdag 14.2 er det plenumskveld som begynner klokken 18.00 med ekstraordinær generalforsamling. Deretter fortsetter vanligt plenum med noen presentasjoner fra foreningens medlemmer kring hva som skjer i foreningen fremover. 

Etter plenumsmøtet kommer Kai Roer, ITF#132, og medlem av JCI Drammen siden 2004 og holder kurset Insigths to Communication for oss. Kurset gir en innføring i personlighetstyper og deres prefererte kommunikasjonsmetoder. Kai har holdt kurs i over 20 land, i Asia, Afrika og Europa. Han har utgitt flere bøker innen ledelse, og driver The Roer Group, et foretak som spesialiserer seg innen informasjonssikkerhet og ledelse. Mer om Kai på hans hjemmesider: http://kairoer.com

Oppdatert og mer detaljert informasjon om våre aktiviter finner dere alltid på http://www.jcidrammen.no/events

Meld fra til drammen@jci.no hvis du må melde forfall slik at vi kan bestille bord og kaffe for riktigt antall personer. Det blir morsommere hvis vi er flere, så invitere gjerne venner og kollegaer som du tror ville ha interesse av dette!

Og så om noe som skjer i Mars: 
Den 6.3 arangerer BIS en næringslivsdag på Papirbredden og JCI Drammen vil ha en stand der. Dette er en kjempefin mulighet for JCI Drammen til å synas blandt studentene på BI og bedriftene i Drammen. Har dere mulighet å stille upp under dagen eller i forveien med idéer og forberedelser? Kontakt oss på drammen@jci.no.
Comments