Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev Desember

lagt inn 27. des. 2012, 08:39 av Karolina Luna

Kulden er kommet, lys tennes i vinduer og på torg og dette året med JCI går mot slutten. Men først skal det avsluttes skikkelig! Det gjører vi ved å kjøre bånn gass med after-work, plenum, julecoctail og overleveringshelg for dette og neste års styre. Det nye styret gleder seg til å ta fatt på det nye året, med mange spennende aktiviterer og et 50-års jubileum som skal feires ordentlig!

Afterwork

Tirsdag 4. november er det after work på Jonas B kl 18.30. Afterwork er en hyggelig og sosial kveld med medlemmene og andre som har lyst til å være med. Dette er en mulighet til nettverking og til å bli bedre kjent. Diskusjonsteme denne gang er Noreena Hertzs TED talk: How to use experts -- and when not to. 

Se på videoen før du kommer, og bli med på diskusjonen!

Du finner videoen på http://www.ted.com/talks/lang/en/noreena_hertz_how_to_use_experts_and_when_not_to.html

Plenumsmøte

På plenumsmøte 11. desember kl. 1800 med tema ”Coachende ledelse”. Ved å bruke metoder fra coaching kan du som leder letter forstå og utvikle de muligheter og incentiver som trengs for at teamet ditt skal lykkes. Kursholdere er Kai Roer. Kai har lang erfaring i JCI, og innehar blant annet den høyeste anerkjennelsen en kursholder kan ha i JCI - International Training Fellow. 

Vi bruker lokalene til The Roer Group som holder til i Drammen Næringshage, Nedre Storgate 49, Drammen.

Det blir morsommere hvis vi er flere, så invitere gjerne venner og kollegaer som du tror ville ha interesse av dette! Og husk å sette av tid etter kurset til sosial omgang på Picasso. 

Julecoctail

Julen nærmer seg og enda et JCI-år går mot slutten. 14. desember 19.00 treffes vi for julecoctail, hvor vi oppsummerer året, og har en hyggelig kveld sammen. Kanskje finnes det også noen priser å dele ut for prestasjoner under året... Har du glemt å melde deg på? Kontakt Karolina på 96965250 snarest.

Husk møteplikt

Vi har møteplikt på JCI Drammen sine aktiviteter. Møteplikten har vi fordi det er en synergi mellom aktivitet, antall som deltar, og læringsutbytte. Meld derfor fra til  drammen@jci.no hvis du ikke kan komme på våre arrangement. 

Kjenner du noen som bør få vite om JCI Drammen og våre aktiviteter? Ta de med deg på det neste arrangementet! 

Hilsen,

Karolina Luna, Local President 
Elisabet Bala, Treasurer
Bror Ramberg, Informasjonsansvarlig
Anna Persson, EVP Membership

JCI Drammen

Comments