Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev August

lagt inn 17. aug. 2013, 06:10 av Karolina Luna

Etter en fantastisk sommer, med mye godt vær, står august for døren, og høsten er et faktum.

I august skjer det mye i JCI Drammen!

After Work

Først ute, er After work på Jonas B gundersen. Vi samles for en uformell prat, en matbit og kanskje noe godt i glasset tirsdag 06.08, fra klokken 18:30 og utover kvelden. Ta gjerne med personer du tror vil trives i JCI Drammen.


Plenumsmøte

Plenumsmøtet i august, er denne gangen flyttet til Torsdag 15. August.
Vi har vært så heldige, å få Geir Arne Aune Hovd fra JCI Evolution til å holde kurs for oss i debating! For å få dette til, var vi nødt til å flytte plenumet til torsdag 15. August. Vi håper likevel så mange som mulig tar turen til Drammen Næringshage denne kvelden, for å være med på en arti kveld, hvor vi lærer hvordan man konkurrerer i debatt. Kvelden starter klokken 18:30, og vi holder på til ca 21:00

Jubileumshelgen
16-18. august hadde vi planlagt en jubileumshelg, med flere aktiviteter i løpet av helgen, og gallamiddag lørdags kveld. Men fordi vi har fått for få påmeldte, har vi avlyst jubileumshelgen. Vi kommer likevel til å gjennomføre noen av aktivitetene. Det blir kursdag på fredagen, tur til byarkivet på lørdagen, og middag sammen med JCI Norway sin ledersamling lørdag kveld.

Kursdagen
Fredag 16.08 blir det arrangert en kursdag i Drammen Næringshage. Våre kursholdere i JCI Norway har gått sammen om å lage kurs innen ledelse, kommunikasjon og situasjonstilpasset ledelse. Det er kurs som setter deg og lokalforeningen i fokus og som testkjøres denne dag. For at kursene skal bli så bra som muligt så trenger vi at DU er med og gir dine tilbakemeldinger. Ved å gjøre det vil du lære my, samtidelig som du støttet JCI Norway. F
or mer informasjon og for å melde deg på, send en epost til Karolina på ti@jci.no

Byarkivet
Lørdag 17.08 samles vi på byarkivet klokken 16:00,  hvor det vil være en utstilling av JCI Drammen igjennom 50 år.


Middag
På kvelden spiser vi middag sammen med JCI Norway sin ledersamling. Dette vil foregå på Rica Park Hotell Drammen, klokken 20:00. Prisen for middagen vil være ca 500 kr pluss evt drikke. Prisen er enda ikke helt satt, så informasjon om dette, samt betalingsinformasjon, kommer senere.


Påmelding til middagen på lørdags kveld, gjøres ved å sende mail til elisabov@gmail.com, eller ringe/sms 90 19 48 22 

Som du ser, så har du mye å se frem til denne måneden. Vi minner også om at vi har møteplikt på våre arrangement i JCI Drammen. Dersom du ikke har mulighet til å komme, ber vi deg om å melde forfall.

Med vennlig hilsen

Elisabeth Bala, President
Karl Johan Svendsen, Påtroppende President (nestleder/Excecutive VP)
Niels Henrik Sværd, Kasserer
Bror Ramberg, VP Info
Reidar Knutson, VP Medlem
Robin Larsdatter, VP Program

Comments