Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev august

lagt inn 8. aug. 2012, 13:15 av Karolina Luna   [ oppdatert 8. aug. 2012, 13:18 ]

Vi hadde en fin avsluttning på våren med JCI European Conference i Braunschweig der JCI Norway klarte å vinne talekonkurransen og vår egen Karolina Luna holdt kurs! Vi hilset også sommeren velkommen med reker og champagne under vår sommeravsluttning. Nå er ferien over for mange av oss og høsten nærmer seg, også i JCI Drammen. Det betyr et spennende program utover høsten!

Tirsdag 7. august er det after work på Jonas B kl 18.30. Det blir en hyggelig og sosial kveld med medlemmene og andre som har lyst til å være med. Dette er en mulighet til nettverking og til å bli bedre kjent. 

Nytt for høsten er at vi har forberedt et diskusjonstema for hver after-work. Denne gang er det Itay Talgams TED talk: Lead like the great conductors. De som ønsker ser på videoen i forveien og deltar i diskusjonen på After Worken. Du finner videoen på http://www.ted.com/talks/lang/en/itay_talgam_lead_like_the_great_conductors.html

Høstens kursserie innledes med to samlinger om personlighetstyper. Den første samlingen på plenum tirsdag 21. august kl 18.00 handler om persepsjon. Den andre samlingen går lørdag 1. september kl 12.00-16.00 handler om personlighetstyper. Begge samlingene gjennomføres hos The Roer Group som holder til i Drammen Næringshage, Nedre Storgate 49, Drammen.

Den andre samlingen gir deg en Insights Discovery personlighetsprofil til en verdi av 3 000,- eks. mva, gratis for medlemmer av JCI Drammen. Personlighetsevaluatoren må fylles ut minst 7 dager før samlingen, og bindene påmelding gjelder. Påmelding gjøres her.

NB: Melder du deg inn i JCI Drammen før samlingen, får du også profilen gratis. 

Samlingene er uavhengige, slik at du kan delta på en eller begge etter eget ønske. De gjennomføres av Kai Roer, Senior Partner i The Roer Group, et lederutviklingsselskap basert i Drammen. Kai har holdt kurs i mer enn 20 land på tre kontinenter, skrevet flere bøker for ledere og er anerkjent internasjonalt. Han har også lang erfaring i JCI, og innehar blant annet den høyeste anerkjennelsen en kursholder kan ha i JCI - International Training Fellow. 

Meld fra til drammen@jci.no hvis du må melde forfall på plenum eller after work, slik at vi kan bestille bord og kaffe for riktig antall personer. Hvis ikke du er medlem, meld ifra at du kommer.

Hilsen,

JCI Drammen

Comments