Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Månedsbrev April

lagt inn 17. aug. 2013, 05:58 av Karolina Luna
Vi har hatt en fantastisk påske, og April står nå for tur, med et litt forsinka månedsbrev. Mens Mars var en travel måned for JCI Drammen, vil April være noe roligere. 

After Work
Først ut, var After Work, hvor vi hygget oss på Jonas B, og vi fikk et flott foredrag av Runar Hanssen-Rasch om Pågen og salgsteknikk!
 
Plenum
Tirsdag 9. April, blir temaet "hvordan skrive en pressemelding". Vi er så heldige å få Dagfinn Bang-Johansen til å holde et kurs for oss i dette temaet.

Av og til ønsker vi å få vårt budskap på trykk. I kurset "Hvordan skrive pressemelding" skal vi lære hvordan dette gjøres effektivt!

Vi skal jobbe med hva som er "godt stoff", hvordan journalister jobber, valg av medium og hvordan fange oppmerksomhet. 

Treningen varer i ca 2,5t og det legges opp til endel arbeid underveis. 

Om treneren:
Dagfinn Bang-Johansen (37år), har vært medlem av JCI i over 10år. Han har blant annet 2 års høyere utdanning innen informasjon og samfunnskontakt, og har vært nasjonal PR-ansvarlig for JCI Norway. Til daglig jobber Bang-Johansen som selger i Canon og er opptatt av kommunikasjon på mange ulike måter. 


I tillegg til kurset i pressemelding, vil vi holde en kort ekstraordinær generalforsamling, for å gjøre et suppleringsvalg til styret. Karl Johan Svendsen stiller til valg som påtroppende leder for 2014!

Regionalsamling

I tillegg til våre aktiviteter, blir det arrangert regionalsamling i Oslo,, med temaet "Selling stuff really rocks"

Vi gleder oss til å se deg denne måneden!
 
Hilsen,
Elisabeth Bala, Local President
Niels Henrik Sværd, Treasurer
Bror Ramberg, Informasjonsansvarlig
Reidar Knutson, EVP Membership
Robin Larsdatter, Programansvarlig
Comments