Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Juleavslutning 2014

lagt inn 18. nov. 2014, 03:32 av Espen Henriksen-Polanscak   [ oppdatert 26. nov. 2014, 13:50 ]
Velkommen 
Hjertelig velkommen til JCI Drammens juleavslutning fredag 12. desember.


Mat og innhold
Som velkomstdrink serveres det julegløgg med tradisjonelt tilbehør. Videre serverer vi julegrøt (både rømmegrøt og risgrøt), spekemat, øl og akevitt. Og man skal heller ikke se bort ifra litt julegodt på bordet samt mandel i grøten :-) 

Ved siden av maten har vi følgende på programmet: interessant kurs, oppsummering av året, utdeling av priser, taler, Barnas Jul, og juleleker.

Antrekk: Pent.

Når og hvor
Arrangementet finner sted fredag 12. desember hos Jacobsen Elektro (Ringeriksveien 16, 3400 Lier). Programmet starter kl 19:00, men vi oppfordrer alle til å komme kl 18:30 for å hilse på og nyte julegløgg. 

Pris og påmelding
Pris for JCI-medlemmer, Senatorer og Exhausted Rooster: kr 150,- Pris for ikke-medlemmer/ledsager: kr 200,- Det sendes ut faktura etter arrangementet.

Prisen inkluderer gløgg, julegrøt, spekemat, èn øl og akevitt. Ønsker man mer og drikke så ber vi deg ta med dette selv.

På grunn av mat-planlegging ber vi om påmelding innen fredag 5. desember. Meld deg (og evt ledsager) på via påmeldingskjemaet: HER

Det skal også deles ut awards. Avgi din stemme og begrunnelse her: http://tinyurl.com/k7k6kxt

Har du spørsmål vennligst ta kontakt med Espen Polanscak ved å sende e-post til epolan@gmail.com eller sms/tlf til 982 97 633. Andre hevendelser til styret direkte ber vi deg bruke e-post drammen@jci.no.

Er du på Facebook så ønsker vi at du i tillegg melder deg på her: arrangementets Facebook-side.

Velkommen!
Comments