Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Plenum 13.01: Målsetting og måloppnåelse

lagt inn 8. jan. 2015, 07:38 av Espen Henriksen-Polanscak   [ oppdatert 11. jan. 2015, 05:25 ]
2015 er i gang og mange har sikkert ett eller flere nyttårsforsetter som de ønsker å oppnå i løpet av året. Nyttårsforsetter kan også ses på som mål. Å gjøre drømmer om til virkelighet krever ofte hardt arbeid og langsiktig og strategisk fokus. Det og sette seg konkrete og motiverende mål kan øke sannsynligheten for at akkurat dine drømmer nås. JCI Drammen ønsker å starte 2015 med å arrangere et plenumsmøte med en faglig del om nettopp temaet målsetting og måloppnåelse. 

For å innlede temaet er vi så heldig å få besøk av årets nasjonale EVP (Executive Vice President) Drift, Thor Henning Volla. Thor Henning har 15års erfaring i JCI Innovation og har satt seg et motto for 2015: “15 i 15”. Thor Henning ønsker å utføre 15stk aktiviteter i JCI og januarplenumet til JCI Drammen blir Thors aktivitet nr.1. Dette er skikkelig kult! Thor Henning vil gi oss en innføring i målsetting og måloppnåelse samt lede en workshop der vi får muligheten til å arbeide med å definere våre mål for 2015. Dette kan være ditt viktigste plenum så langt :-) Om Thor Henning Volla I løpet av sine år i JCI har Thor hatt en rekke verv, både lokale og nasjonale. Thor har deltatt på kurs, holdt kurs, vært involvert i flere prosjekter samt ledet noen av dem også. En kan trygt si at Thor er en person som rett og slett kjenner JCI relativt godt.

Thor er siviløkonom og har en mastergrad i Science in International Management. Han har tidligere jobbet som konsulent og grunder og har også tre kontigenter i internasjonale operasjoner i forsvaret bak seg. For tiden er Thor innkjøpsskjef for Forsvarets sanitet.
Dørene åpnes kl 18.00 og det vil være mulighet for litt mingling før foreningsmøtet starter kl 18.30. Arrangementet vil avholdes på Marienlyst skole like ved siden av Marienlyst stadion. Se etter et JCI medlem i hovedinngangen. PS! For de som ønsker det vil det bli mulighet å være med å ta seg en øl og en matbit etter plenumsmøtet ett eller annet sted i Drammen. Det finner vi ut sammen.
Plenumsmøtet trenger ingen påminnelse, men det hadde vært fint om du sier ifra om du kommer. Send mail til oss i styret jci@drammen.no og/eller til Espen Polanscak, årets President, ved å bruke epolan@gmail.com. Vel møtt!


ĉ
Espen Henriksen-Polanscak,
11. jan. 2015, 05:25
Comments