Om JCI‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Barnas Jul 2013

lagt inn 27. nov. 2013, 03:36 av Bror Ramberg   [ oppdatert 10. mar. 2015, 15:42 av Birgitte Kalbakk ]

Junior Chamber (JCID) arrangerer gratis aktivitetsdag på Bragernes torg 8. desember. Arrangementet er åpent for alle barn med familie og vil finne sted mellom kl 14.00 og 18.00. 

Med prosjektet og aktivitetsdagen ”Barnas Jul” ønsker JCID å skape en gledelig, positiv og energirik dag der barna er i fokus og føler seg inkludert uavhengig av økonomisk, kulturell og religiøs bakgrunn. På denne dagen vil det bli mulighet for å låne skøyter, møte julenissen og pingviner, oppleve et inspirerende og lærerikt fysikkshow, delta på høytlesning i bokbussen, utforske brannbil og politibil, delta på felleslek og sist, men ikke minst; oppleve Nordens eneste Middelaldertivoli "De Munnfulle" - med karuseller for de yngste, oppgaveløsning for hele familien, samt flagg - og ildsjonglører. 

I tillegg kommer det også til å bli en innsamling av penger denne dagen. Disse pengene vil bli brukt til å kjøpe gavekort som videre gis som julegaver til barn som ikke har så mye fra før av. Frelsesarmeen vil bistå med utdeling av gavekortene etter arrangementet. JCID er en forening i vekst og har i dag 20 medlemmer. I handlingsplanen for 2014 er det spesielt medlemsvekst som står høyt. Foreningen ønsker å knytte til seg flere motiverte medlemmer som kan være med på å skape positive endringer i samfunnet. Vi brenner for personlig utvikling, nettverk og gjennomføring av lokale verdiskapende prosjekter.

Comments