Om JCI‎ > ‎

Medlemmer

Det viktigeste i JCI er medlemmene. Det er vi sammen som er foreningen. Her er en beskrivelse av medlemmene og hvorfor de er aktive i JCI Drammen.
Karolina Luna
Lokal president 2012

Jeg arbeider som Software Engineer på Schlumberger, verdens største olje- og gasservice bedrift. Det er en meget spennnede internasjonale miljø der jeg stendig får ny utvikling og muligheter.Jeg har vart aktiv i JCI siden 2007, da jeg var med og startet JCI Uppsala i Sverige. Tidligare har jeg vart blant annet medlemsansvarlig og programansvarlig og aktiv i styret i både JCI Uppsala og JCI Drammen. Jeg er meget interessert av kursmulighetene innen foreningen og har sertifisert meg som kursholdere inne JCI der jeg har tittelen CNT, Certified National Trainer.
Jeg ble med i JCI fordi jeg var interessert i kurs og et internasjonalt nettverk. Det har jeg fåt veldig mye av idag. Det jeg ikke var forberedt på var hvor viktig den praktiske erfaringen jeg har fått fra arbeide i foreningen ville vare for min karriære og min personlige utvikling. Dette har gitt meg mange muligheter jeg ikke hadde hatt ellers.

Elisabeth Bala
Administrasjonsansvarlig 2012

Anna Persson
Medlemsansvarlig 2012

Jeg arbeider som Forskollærer og Teamleder i en barnehage, det er en jobb med mange utfordringer og spennende oppgaver. Som Teamleder er jeg en del av det team jeg selv leder hvilket kan hva en utfordring i seg selv. Av den anledning er det veldig greit å få perspektiver og teorier omledelse.
For meg er JCI et naturlig valg dersom jeg er veldig interessert i personlig utvikling. JCI gir meg en god blandning av teorier, praktiske øvelser og muligheten til å ta meg an nye positioner. Jeg har hvert på en mengd veldig bra foredrag som har gitt meg verktøy for min neste arbeidsdag men også for fremtiden. Det finns et variert foredrag og kurs utbud som gir en mangfold. Jeg begynnte i JCI desemder 2011 og har allrede hvert på flere kurs (helgkurser). 

Bror RambergComments